logo

I samarbete med Marskydd.se och Plastplattor.se

Letar du efter robusta och slitstarka plastplattor på Gotland? Våra leverantörer Markskydd, Plastplattor och Trailergolv tillverkar högkvalitativa plastprodukter av 100% återvunnen plast – perfekta att använda som väggbeklädnad i djurstallar, golv i hästsläp, underlag på körvägar, golv till event och flertalet andra applikationer.

Produkterna är smidiga att jobba med, hållbara och lätta att hålla rent. Installation och underhållning är mycket enkel – du behöver inte anlita professionell hjälp, utan kan själv lägga ut dem och snabbt och smidigt rengöra med hjälp av en trädgårdsslang eller högtryckstvätt. Plastplattorna är mångsidiga och mycket enkla att flytta vid behov. Därför fungerar de utmärkt för tillfälliga användningsområden som vid matplatser i lera hagar och event eller mässor. Så letar du efter ett säkert och stadigt underlag som kan anpassas efter olika behov och tillfällen, är du varmt välkommen att vända dig till oss på Wimans Mekaniska Verkstad på Gotland!

Med bred kunskap och ett genuint engagemang för våra kunder ser vi till att du får den hjälp du behöver. Kontakta oss för mer information de produkter vi erbjuder och vad vi kan göra för dig

plastplattor2
plastplattor3
plastplattor1