logo
wimans-tjanster

Byggnadssmide

Behöver du professionell hjälp med byggnadssmide på Gotland? Då kan vi hjälpa dig!

Vi har gedigen erfarenhet inom byggnadssmide och har utfört många olika typer av smidesarbeten genom åren och kan därför erbjuda flexibla lösningar utifrån dina önskemål.

Våra kompetenta hantverkare utför smidesarbeten med precision och noggrannhet för att möta dina förväntningar och leverera högkvalitativa produkter. Oavsett om du behöver hjälp med enkla smidesprodukter eller mer avancerade konstruktioner så har vi det som krävs för att kunna erbjuda innovativa lösningar och hög kvalitet inom byggnadssmide.

Vi finns med från offert till färdigt montage. Vår breda kunskap i kombination med ett genuint engagemang för våra kunder gör oss till en trygg partner inom smidesarbeten på Gotland.

Svetsning

Vi på Wimans Mekaniska Verkstad på Gotland är specialiserade på svetsning och erbjuder kundanpassade lösningar för dina behov!

I vår verkstad har vi den rätta utrustningen till att utföra klippning, bockning och rullformning av plåt samt CNC-skärning från CAD-fil.

Vi vet hur viktigt det är att ha en pålitlig partner för svetsning inom lantbruk och industri – med vår kompetens och flexibilitet är vi din trygga partner på Gotland.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du är i behov av svetsning för lantbruk och industri – vi är redo att stå till tjänst och se till att du får det du behöver i rätt tid!

wimans-tjanst
wimans-tjanst3

Service och Reparationer

Vi utför smidesreparationer åt företagskunder. 

Det omfattar reparationer av maskiner, dörrar, räcken och övriga stålkonstruktioner inom industrin.

Maskinpark

Vår maskinpark består av gradsax och kantpress som tar upp till 3 meter samt en CNC-plasma.

 Där utöver är verkstaden utrustad med vanligt förekommande maskiner så som svarv, rundvals, fräs, svets, borr, press, stans, hyvel, däckmaskin mm.

cnc-plasma