logo

Inredning för ladugård, stall och trädgård

Med rätt ladugårdsinredning och stallinredning skapar du en trygg och säker miljö för dina djur.
Vi på Wimans Mekaniska Verkstad på Gotland tillverkar olika typer av inredningsprodukter för ladugård, stall och trädgård. Det mesta görs utifrån egna idéer, men i mån av tid åtar vi oss även uppdrag utifrån kundens specifika önskemål.

Våra produkter är tillverkade av högkvalitativt material som gör dem slitstarka och tåliga för tuffa arbetsförhållanden och varierande klimat. Vi vet hur viktigt det är med effektiva och hållbara lösningar för ladugård, stall och trädgård. Våra produkter är därför väl genomtänkta för att bidra till välbefinnande för både människor och djur och designade för att hålla i många år.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom svets, smide och plåtbearbetning, vilket är en garanti för att våra produkter håller den höga standard och kvalitet som behövs när det kommer till ladugårdsinredning, stallinredning och trädgårdsinredning.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Wimans Mekaniska Verkstad på Gotland om du är intresserad av att veta mer om våra produkter eller har specifika önskemål för ladugårdsinredning, stallinredning och inredning för trädgård. Med vår expertis och ett genuint engagemang för våra kunder gör vi vad vi kan för att möta era behov och förväntningar.

Vi ser fram emot att höra hur vi kan hjälpa dig!

tradgard2
tradgard3